![]() |
ObiectivePlanul HACCP
Bune Practici de Productie (GMP's)
Proceduri Operationale Standard de Sanitatie (SSOP's)
Evaluarea planului unitatii/ facilitatilor/ fluxurilor
Evaluarea actiunilor corective
Managementul situatiilor de criza
Planul de retragere a produselor de pe piata
Testarea produselor
Testarea eficientei curateniei - igienizarii
ServiciiTRAINING (INSTRUIRE)QFC poate oferi training pentru implementarea programelor de siguranta alimentara pentru micii producatori de alimente (restaurante, catering, patiserii, brutarii) si pentru procesatorii din industria alimentara. Cursurile QFC pot fi facute pentru a se potrivi exact nevoilor dvs. si pot fi focusate pe anumite interese si intrebari ale managementului, managerilor/supervizorilor, echipei HACCP sau angajatilor de pe linie. Cursurile QFC pot fi facute chiar in unitatea dumneavoastra pentru a minimiza costurile.
Oferta de cursuri cuprinde: |
|
Site realizat de TheSign
Quality Food Consulting - Bucuresti, sector 1, Intrarea Straulesti nr. 45-47Tel./ Fax: 021.490.60.06, e-mail: ![]() |
||