Noutati

Stiati ca...

  • Potrivit HG 924/2005, de la 1 octombrie 2006 toate liniile de productie din domeniul alimentar sunt obligate sa implementeze un sistem de management al sigurantei alimentelor bazat pe principiile HACCP. Legislatia prevede ca unitatile din sectorul alimentar trebuie sa identifice activitatile care sunt determinate pentru siguranta alimentara si trebuie sa garanteze ca procedurile de siguranta corespunzatoare sunt stabilite, implementate, mentinute si revizuite, pe baza principiilor HACCP.
  • Utilizarea sarii iodate in fabricarea painii si a produselor de panificatie este obligatorie conform Hotararii nr.1904 din 22 decembrie 2006.
  • Prin Ord. nr.301/2006 s-a aprobat Norma sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor care descrie modul de obtinere a inregistrarii activitatilor de vanzare directa de produse primare, a activitatilor de vanzare cu amanuntul si a activitatilor de fabricare a alimentelor.

Daca doriti sa cunoasteti mai multe date sau informatii cu privire la legislatia sanitara si sanitara veterinara in vigoare, contactati QFC.

 
 
Site realizat de TheSign
Quality Food Consulting - Bucuresti, sector 1, Intrarea Straulesti nr. 45-47
Tel./ Fax: 021.490.60.06, e-mail: