Planul HACCP

QFC va poate realiza un plan Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) complet prin servicii de consultanta, audit si training, pornind de la dezvoltarea planului unitatii si pana la implementarea unui sistem de calitate si siguranta alimentara.

QFC va lucra impreuna cu dumneavoastra in unitate pentru alcatuirea echipei HACCP, descrierea produselor, identificarea destinatiei acestora, elaborarea diagramei de flux si verificarea functionarii acesteia in procesul de productie.

Urmarind cele sapte principii HACCP, QFC va va ajuta in:
- Analiza riscurilor
- Identificarea punctelor critice de control
- Stabilirea limitelor critice ale PCC
- Stabilirea si implementarea monitorizarii PCC
- Stabilirea actiunilor corective
- Stabilirea procedurilor de verificare
- Stabilirea documentatiei si a inregistrarilor
- Tinta noastra este de a spulbera orice necunoscuta privind dezvoltarea, implementarea si dezvoltarea planului HACCP.

QFC va poate ajuta in proiectarea si implementarea unor sisteme de management performante impreuna cu manualul HACCP, ce pot fi elaborate conform legislatiei in vigoare si/sau ISO 22000/2005.

ISO 22000/2005 este un nou standard international, elaborat pentru a asigura securitatea lanturilor alimentare pe plan mondial.

 
 
Site realizat de TheSign
Quality Food Consulting - Bucuresti, sector 1, Intrarea Straulesti nr. 45-47
Tel./ Fax: 021.490.60.06, e-mail: