![]() |
ObiectivePlanul HACCP
Bune Practici de Productie (GMP's)
Proceduri Operationale Standard de Sanitatie (SSOP's)
Evaluarea planului unitatii/ facilitatilor/ fluxurilor
Evaluarea actiunilor corective
Managementul situatiilor de criza
Planul de retragere a produselor de pe piata
Testarea produselor
Testarea eficientei curateniei - igienizarii
ServiciiPlanul HACCPQFC va poate realiza un plan Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) complet prin servicii de consultanta, audit si training, pornind de la dezvoltarea planului unitatii si pana la implementarea unui sistem de calitate si siguranta alimentara. QFC va lucra impreuna cu dumneavoastra in unitate pentru alcatuirea echipei HACCP, descrierea produselor, identificarea destinatiei acestora, elaborarea diagramei de flux si verificarea functionarii acesteia in procesul de productie.
Urmarind cele sapte principii HACCP, QFC va va ajuta in: QFC va poate ajuta in proiectarea si implementarea unor sisteme de management performante impreuna cu manualul HACCP, ce pot fi elaborate conform legislatiei in vigoare si/sau ISO 22000/2005. ISO 22000/2005 este un nou standard international, elaborat pentru a asigura securitatea lanturilor alimentare pe plan mondial. |
|
Site realizat de TheSign
Quality Food Consulting - Bucuresti, sector 1, Intrarea Straulesti nr. 45-47Tel./ Fax: 021.490.60.06, e-mail: ![]() |
||